Idelette Date

Daten met Idelette

Het verschil tussen een dildo en een vibrator

vibrator

Er zijn veel seksspeeltjes op de markt en sommige lijken zoveel op elkaar dat ze vaak door de war worden gehaald. Dat geldt onder andere voor de dildo en de vibrator. Beide zijn seksspeeltjes die in eerste instantie voor vrouwen bedoeld waren en die een orgasme kunnen stimuleren. Maar toch zijn er wel degelijk verschillen.

Een dildo

vibrator

De dildo is vaak gemaakt van kunststof, rubber of een ander materiaal dat hierop lijkt. Het ontwerp van de dildo is vrijwel altijd bedoeld om te lijken op een echte penis, al is het formaat soms wel wat onrealistisch. Sommige dildo’s zijn zelfs vleeskleurig om zoveel mogelijk overeenkomst te tonen met de echte penis.

De vibrator

Een vibrator kan qua vorm op de dildo lijken, maar dit hoeft niet. Het grote onderscheid tussen de twee is dat de virbrator trilt. Dat gebeurt vaak door middel van een oplaadbare batterij. De vibrator lijkt daarnaast ook soms veel op de penis maar dat is niet altijd het geval. Ze zijn tevens in verschillende formaten te koop en sommige zijn speciaal ontworpen om de G spot te stimuleren: een moeilijk te bereiken plekje bij de vrouw. 

vibrator

Welke van de twee is beter?

Het is onmogelijk om voor een ander te bepalen of zij beter voor een dildo kan kiezen of voor een vibrator. Dat is namelijk een heel erg persoonlijke keuze. Wel is het altijd slim om er rustig in te rollen. Begin dus niet meteen met de grootste dildo die je kunt vinden.