Idelette Date

Daten met Idelette

Drie keer scheepsrecht?

Daten is niet altijd makkelijk. Ik had nooit gedacht dat het moeilijk zou zijn om de partner voor het leven te vinden. Je moet maar net de juiste persoon tegenkomen.  Twee van mijn relaties liepen stuk omdat we niet goed bij elkaar pasten. Dat is toch jammer van je tijd, terwijl je het misschien eerder had kunnen weten. Ik denk dat ik te snel ging samenwonen, dan ken je elkaar toch niet goed genoeg om conflicten 100% te vermijden. Ze zeggen wel dat drie keer scheepsrecht is. Nou, ik denk dat ik eindelijk de ware heb gevonden.

Dat ging via een dating site. Eerst leek het mij een raar idee. Ik dacht dat lange relaties alleen in stand hielden als je elkaar in het echt hebt ontmoet. Niets is minder waar. Twee mannen had ik ontmoet in het echte leven, dat paste dus niet. Toen besloot ik toch aan online dating te gaan doen. Ik besloot een profiel aan te maken op een dating site. De beste keuze van mijn leven denk ik. Het eerste gesprek met een man was erg bijzonder, waarna we hebben afgesproken. Een leuke ontmoeting. Dit was zo leuk dat we een paar maanden contact hebben gehad en met elkaar hebben afgesproken. Sindsdien zijn we maatjes voor het leven.

We hebben nu plannen om een weekend naar Berlijn te gaan. Een gezellig weekend cultuur en avondjes uit. Ik wil daarmee zeggen dat het hartstikke leuk gaat tussen ons. Een dating site is misschien niet zaligmakend, er zijn heus wel minder leuke verhalen. Bij ons is dit gelukkig niet het geval.  We zitten elkaar ook niet te veel op de lip. We houden het luchtig.  Toch is het een echte aanrader, je kunt het altijd uitproberen. logo (1)